Άρθρα για games και animes.

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

ΑΝΙΜΕ GREEK LOVERS ΕΝΑ GROUP ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠ' ΤΑ ΑΛΛΑ

Υπάρχουν αρκετά group για Έλληνες anime fans στο facebook. Ένα όμως ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα, οι Anime Greek Lovers..!
Το group έφτασε πρόσφατα τα 1000 μέλη, υπάρχει τεράστια δραστηριότητα και δεν σταματάει εκεί μιας και τα μέλη του συνεχίζουν και αυξάνονται. Γιατί όμως τα πάει τόσο καλά άραγε? Οι λόγοι είναι απλοί:

-Καλό administration. Οι admins είναι άτομα που ασχολούνται

με το group καθημερινά και κρατούν το group σε ένα πάρα πολύ καλό επίπεδο. Τιμωρούν μόνο όταν χρειάζεται και δεν θα τους δεις ποτέ να πουλάνε μαγκιά με την δήθεν εξουσία που έχουν σαν admins. Δεν απαιτούν κανένα ιδιαίτερο σεβασμό. Το μόνο που θέλουν είναι γενικά να σέβεσαι τα υπόλοιπα μέλη του group ώστε να μπορούν όλοι να συζητάνε πολιτισμένα χωρίς τσακωμούς και καβγάδες. 





-Φιλικός κόσμος. Ο κόσμος των Anime Greek Lovers είναι ιδιαίτερα φιλικός εώς τώρα. Δεν υπάρχουν αρκετοί επιθετικοί άνθρωποι μέσα στο group που να ψάχνονται για καβγά. Έτσι επικρατεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα διαρκώς. Σίγουρα υπάρχουν και ελάχιστες εξαιρέσεις, δεν είναι όλοι άγιοι, αλλά ξέρετε τι λένε, “η εξαίρεση επιβεβαιώνει τον κανόνα”. 
Aπλά μπες και θα τους βρεις.




-Μεγάλη δραστηριότητα. Οι Anime Greek Lovers είναι ένα δραστήριο group. Πολλά post και συζητήσεις γύρω απ’ τα anime κάθε μέρα. Αυτός δεν είναι ο μοναδικός λόγος όμως, το group αυτό διοργανώνει parties και συναντήσεις συχνά ώστε τα άτομα του group να γνωριστούν και να κοινωνικοποιηθούν και από κοντά. 






-Οικογενειακή ατμόσφαιρα. Το group αυτό σου δίνει διαρκώς την εντύπωση ότι είναι ψυχικά κοντά σου. Όλες οι σχέσεις θέλουν το χρόνο τους βέβαια. Δεν θα σε ακούσουν όλοι απ’ την πρώτη μέρα που θα μπεις στο group. Όμως με τον καιρό θα δεις ότι μπορείς μέχρι και τον πόνο σου να πεις και τα μέλη του group θα γυρίσουν να σε “αγκαλιάσουν”. Στους Anime Greek Lovers είμαστε όλοι nakamas..! :) 



Θα μπορούσα να πω κι άλλα πολλά. Αλλά γιατί δεν δοκιμάζετε να μπείτε και να δείτε μόνοι σας? Δώστε σε αυτό το group μια ευκαιρία και είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα γίνει ένας απ’ τους λόγους για τους οποίους θα κάνετε log-in στο facebook σας καθημερινά.

Πρόσφατα οι Anime Greek Lovers επεκτάθηκαν και στο GooglePlus παρακάτω ακολουθούν links για να τους βρείτε εύκολα τόσο στο Facebook, όσο και στο Google+.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου