Άρθρα για games και animes.

Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016

ΤΑ GROUP ΤΟΥ FB ΛΕΝΕ: "AN ΦΕΡΝΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ANIME ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ"

Γεια σας και καλώς ορίσατε σε ένα ακόμα, "Τα group του FB λένε", όπου θα αναρτώ κάποιες από τις απαντήσεις που πήρα σε ερώτηση που έκανα σε κάποιο (ή κάποια) group στο Facebook. H ερώτηση μου αυτήν την φορά ήταν: "Αν μπορούσατε να φέρετε ΕΝΑΝ χαρακτήρα anime να ζήσει στην πόλη σας (η και στο σπίτι σας) ποιος ή ποια θα ήταν και γιατί???" 

Κάποιοι παραλίγο να μου μετατρέψετε την στήλη σε τσόντα πάντως. Ας δούμε μερικές από τις καλύτερες απαντήσεις σας.

Ναι μπορώ να φανταστώ γιατί.. ( ͡° ͜ʖ ͡° )Γιατί δεν είσαι λίγο ειλικρινής παιδί μου? Για ΣΕΞ την θες..
Από πότε το ΣΕΞ λέγεται "research purposes"?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! Ορίστε και ένας ειλικρινής άνθρωπος μέσα στο ελληνικό anime community.

Έχεις την επιλογή να φέρεις όποιον θες για τον οποιοδήποτε λόγο, και εσύ διαλέγεις τον Luffy. Άντε να το δεχτώ, αλλά ο λόγος? Για Σεξ? Για φόνο? Για κυριαρχία? Για να γίνεις πλούσιος? Όχι γάμησε τα όλα αυτά. "Απλά να κάνουμε βλακείες και να τρώμε"..  Αγαθό μου παιδί..Παρότι που λείπει και σε σένα λίγη φιλοδοξία, είσαι πρακτικός και μ' αρέσεις.Ορίστε ένας υπέροχος τρόπος να πέσει η πόλη σου στο απόλυτο χάος.Είσαι τρελός??? Θα μας σκοτώσει όλους αυτός.. Εκτός και αν... ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ AIJIN??   :OΒαριέσαι τόοοσο πολυ να πιάσεις ηλεκτρική σκούπα που θα φέρεις χαρακτήρα από anime γι' αυτόν τον λόγο. Βασικά όλα cool, μου αρέσει η ιδέα σου!


Είσαι πολύ πολύ πολύ κακός άνθρωπος. Αυτό ίσως είναι και το πιο σατανικό και evil comment που διάβασα.


Ακόμα ένα πρακτικό σχόλιο. Λυπάμαι για τον σκύλο σου. Ζωή σε λόγου μας.

Και κατόπιν ωρίμου σκέψεως και προσεχτικού σχεδιασμού καταλήγουμε στον Kenshin. Εδώ δεν παίζουμε με τις πιθανότητες να πάει κάτι στραβά.Χαίρομαι πάντως που το ελληνικό anime community έχει πρακτικά αλλά και εξίσου πορνοδιαστροφικα μυαλά. Με κάνετε περήφανο που είμαι ένας από εσάς. 

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου