Άρθρα για games και animes.

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016

H RIOT ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ: LOL HEXTECH CRAFTING SYSTEM
Πριν δύο μέρες ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε το Q&Α (ερωτήσεις-απαντήσεις) της Riot όσον αφορά το Hextech Crafting. Ανάμεσα στις πολλές απαντήσεις εμείς ψάξαμε, βρήκαμε, μεταφράσαμε και απλοποιήσαμε τις πιο ενδιαφέρον από αυτές. Αν παρ' όλα αυτά θέλετε να σκαλίσετε μόνοι σας το thread στο οποίο πραγματοποιήθηκε το Q&A μπορείτε να κάνετε click εδω. Αν πάλι δεν έχετε καμία ιδέα περί τίνος πρόκειται, γενικές πληροφορίες για το Hextech Crafting θα βρείτε εδώ.
1. Είναι όλα τα skin διαθέσιμα μέσω αυτού του συστήματος?

Wingfield: Όλα τα skin θα είναι διαθέσιμα, ακόμα και τα Legendaries, Legacy και Ultimate skin. Εξαιρούνται τα Limited και τα Event skins. 
2. Θα πρέπει να ξοδέψω χρήματα για να εκμεταλλευτώ το νέο Crafting System? 

Riot Mirros: Μπορείς να αποκτήσεις κουτιά τζάμπα και στην συνέχεια μέσω των κουτιών skin που πριν θα μπορούσες να αποκτήσεις μόνο με χρήματα.3. Πόσα loot πρέπει να "σπάσω" (disechant) για να μπορέσω να δημιουργήσω ένα skin? 

Wingfield: Εξαρτάται από το τι θες να δημιουργήσεις, αν το skin είναι ακριβό θα χρειαστεί και παραπάνω "σπασίματα". Μπορεί να είναι από ένα έως και πολλά.4. Έχω όλα τα champions, αν μου τύχει κάποιο champion essence μπορώ να το χρησιμοποιήσω για κάτι άλλο ή μου είναι άχρηστο? 

Rayven: Δεν έχουμε σκεφτεί κάτι γι' αυτήν την περίπτωση άλλα συμφωνούμε πως κάτι πρέπει να κάνουμε για να λύσουμε αυτό το πρόβλημα.5. Υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να βγάλετε περιεχόμενο που θα είναι προσβάσιμο μόνο με το Hextech Crafting?   

Wingfield: Ίσως. ;)6. Μπορώ να αποκτήσω κουτιά και κλειδιά από όλα τα maps και τα modes? (όπως π.χ. ARAM)

Riot Socrates: Tα κουτιά μπορείς να τα αποκτήσεις μόνο από το Summoner's Rift, ενώ τα κλειδιά σε όλα τα map όπως π.χ.  το ARAM.
7. Γιατί υπάρχουν κλειδιά? Δεν θα ήταν τα πράγματα πιο απλά αν υπήρχαν μόνο κουτιά? 

Kitae: Ο λόγος που υπάρχουν και κλειδιά είναι ότι θέλαμε να μπορούν να βγαίνουν κερδισμένοι και παίχτες που παίζουν και άλλα maps εκτός του Summoner's Rift. Τα κουτιά είναι εκεί για να ανταμείβουν αυτούς που θέλουν να παίζουν πολλούς διαφορετικούς champion στο Summoner's Rift καθώς επιδεικνύουν ικανότητα και ομαδικότητα.8. Μπορώ να σπάσω τα skin που έχω ήδη ώστε να αποκτήσω αρκετά κομμάτια για να δημιουργήσω ένα άλλο skin?

Rayven: Όχι, μπορείς να σπάσεις μόνο loot και όχι skin που έχεις αγοράσει ήδη από το store. 9. Τα κουτιά θα μπορούν να ρίξουν shards για champion που ήδη έχω?

Riot Socrates: Τα κουτιά ναι. Αλλά αν αναδομήσεις τρία από τα shards αυτά τότε αυτό που θα αποκτήσεις είναι σίγουρο ότι θα είναι κάτι καινούριο που δεν είχες.
 Π.χ. έχω αγορασμένο τον Zed και μου τυχαίνει ένα "Zed shard" αν το χρησιμοποιήσω για αναδόμηση το αποτέλεσμα δεν πρόκειται να είναι ξανά Zed.10. Επηρεαστήκατε από άλλα παιχνίδια όταν φτιάχνατε το Hextech Crafting?

Riot Socrates: Τα μέλη μας παίζουν πολλά διαφορετικά παιχνίδια γι' αυτόν τον σκοπό. Πολλά παρόμοια συστήματα σε άλλα παιχνίδια κάποιες φορές είχαν τυχαία αλλά   απογοητευτικά αποτελέσματα και "loot", κάτι το οποίο θέλουμε να αποφύγουμε με το δικό μας Hextech Crafting.
11. Θα είναι διαθέσιμο για όλα τα summoner level? H θα ξεκλειδώνεται στα 30?

Riot Mirros:  Δεν είμαστε σίγουροι ακόμα ίσως το βάλουμε να ξεκλειδώνεται μεταξύ του 5 και του 10 level.
12. Μπορεί να σου τύχουν skin για champion που δεν έχεις αγοράσει?

Wingfield: Ναι και βέβαια κύριε.

13. Μακαρόνια ή ρύζι?

Wingfield: Μακαρόνια για βραδινό, ρύζι για μεσημεριανό. Ζήτω οι υδατάνθρακες!!!!!!
Αυτά για την ώρα.
 Για όσους έχουν και άλλες απορίες με τα χαράς να απαντήσουμε στα σχόλια από κάτω.

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου